Restaurant Støvlens historie​

Restaurant Støvlen placeret i hjertet af Ebeltoft, midt i den smukke brostens belagte gågade ligger det gamle skomagerhus som i 2012 blev renoveret af Vivi og Henrik Frederiksen med stor hjælp fra arkitekt Kurt Birk. Vi serverer i dag dansk mad både traditionel og nyfortolket, både til frokost og aften. Derudover tilbyder vi take away, hvis du hellere vil nyde lækker mad derhjemme. 

Til aften har vi udover vores normale a la carte kort, en 3-retters menu som skifter hver måned, med fokus på sæsonen og lokale råvarer. Den 3-retters menu er inspireret af det franske, danske og italienske køkken. Vi har servering inde og ude i den smukke gårdhave. Vores vision er simpel god mad i behagelige og hyggelige omgivelser serveret af et smilende personale.

Restaurant Støvlen har hjemme i en af de ældste bygninger i Ebeltoft, nemlig Skomagerhuset. Skomageri var i 17- og 1800-tallet et meget vigtigt erhverv, der gennem generationer gik i familiearv i Ebeltoft. Adelgade 24 husede byens sidste skomager Richard Kjeldsen, der drev skomagerværksted og -forretning i huset helt op i 1990'erne. Det over 300 år gamle forhus er i dag fredet på grund af sine historiske bygningsværdier. Restauranten drives af to lokale brødre og kokke Christian og Christoffer Feldbæk.

Kontakt Restaurant Støvlen for bordbestilling

Ønsker du at booke bord eller har du spørgsmål ang. selskaber, menuer eller råvarer? Kontakt os gerne.

Bemærk reservation er først gyldig, når du har modtaget en mail med bekræftelse.

Åbningstider

Restaurant:

Mandag - søndag 11.30 - 23.00

Køkken:

Mandag - søndag 11.30 - 15.30 + 17.30 - 21.30

Kontakt os hvis du vil bestille bord på vores spisested

Kunne du tænke dig en hyggelig aften på et spisested i behagelige omgivelser? Så kontakt os og book et bord allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til os eller skrive via vores kontaktformular. Vi ser frem til at tage imod dig på Restaurant Støvlen.

© 2023 Restaurant Støvlen. Alle rettigheder forbeholdes. Se cookiepolitik