Restaurant Støvlen er placeret i hjertet af Ebeltoft, midt i den smukke brostensbelagte gågade, i det gamle skomagerhus, som i 2012 blev renoveret af Vivi og Henrik Frederiksen med stor hjælp fra arkitekt Kurt Birk. Vi serverer i dag dansk mad, både traditionel og nyfortolket, til frokost og aften. Derudover tilbyder vi take away, hvis du hellere vil nyde lækker mad derhjemme.
Til aften har vi, udover vores normale à la carte-kort, en 3-5 retters menu, som skifter hver måned med fokus på sæsonen og lokale råvarer. Den 3-5 retters menu er inspireret af det franske, danske og italienske køkken. Vi har servering både inde og ude i vores smukke gårdhave. Vores vision er simpel, god mad i behagelige og hyggelige omgivelser, serveret af et smilende personale.
Restaurant Støvlen har hjemme i en af de ældste bygninger i Ebeltoft, nemlig Skomagerhuset. Skomageri var i 17- og 1800-tallet et meget vigtigt erhverv, der gennem generationer gik i familiearv i Ebeltoft. Adelgade 24 husede byens sidste skomager, Richard Kjeldsen, der drev skomagerværksted og -forretning i huset helt op i 1990'erne. Det over 300 år gamle forhus er i dag fredet på grund af sine historiske bygningsværdier.
Restaurant Støvlen drives i dag af kok Christian Feldbæk, som med passion for håndværk og kvalitet skaber velsmagende retter med afsæt i sæsonens bedste råvarer. Støvlen har desuden indledt et spændende samarbejde med Mols Dining, hvor vi sammen arbejder for at skabe unikke gastronomiske oplevelser med fokus på lokale råvarer og sæsonens bedste ingredienser.